مقالات

غذاهای ملل ؛ محبوب ترین غذاهای آلمانی

غذاهای ملل ؛ محبوب ترین غذاهای آلمانی

بهترین غذاهای آلمانی
هرگاه صحیت از غذاهای آلمان میشود، بدون شک همه به یاد سوسیس و کالباس می افتند. در صورتی که غذاهای آلمانی، چیزی بیشتر از اینها هستند. مهم نیست کجای آلمان را برای گردش انتخاب کرده اید ، تنوع بالای غذاهای سنتی و خوشمزه آلمانی شما را شگفت زده خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را چند نمونه از لذیذترین غذاهای آلمانی آشنا کنیم.

تبلیغات

غذاهای ملل ؛ محبوب ترین غذاهای آلمانی

هرگاه صحیت از غذاهای آلمان میشود، بدون شک همه به یاد سوسیس و کالباس می افتند. در صورتی که غذاهای آلمانی، چیزی بیشتر از اینها هستند. مهم نیست کجای آلمان را برای گردش انتخاب کرده اید ، تنوع بالای غذاهای سنتی و خوشمزه آلمانی شما را شگفت زده خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را چند نمونه از لذیذترین غذاهای آلمانی آشنا کنیم.

1- اشپتزله

اشپتزله
اشپتزله

محبوب ترین غذای آلمانی ، یک خوراک کاملا گیاهی است. اشپزله ، نوعی پاستا است که خمیر آن تخم مرغ ، نمک ، آرد و کمی آب گاز دار تهیه میشود. این غذا در گذشته در کنار یک غذای گوشتی سرو میود اما اکنون به عنوان یک غذاهای کامل نیز سرو میشود. معروف ترین روش آماده کردن ان غذا ، استفاده کردن از مقدار زیادی پنیر برای افزودن طعم بهتر و کمی پنیر لمبرگر برای افودن قوام بیشتر است. بیشتر محبوبیت این غذا در شهر اشتوتگارت است.

2- برت وارست

بِرَت‌وارست
بِرَت‌وارست

سوسیس جزو جدایی ناپذیر مراسمات باربیکیو در آلمان است. پس محبوب بودن برت وارست خیلی هم جال تعجب ندارد . برت وارست نوعی از سوسیس کوتاه و باریک است که به منطقه نورنبرگ تعلق دارد. برای آماده کردن این غذا ، باید سوسیس ها را به مدت دو دقیقه گریل کنید ، سپس آن را در نان مخصوص گذاشته و کمی خردل و سس کچاپ روی آن بریزید.

3- سوسیس کاری

سوسیس کاری
سوسیس کاری

خوردن سوسیس کاری در برلین یک سنت دیرینه است. این غذا برای اولین بار در سال 1949 و در شهر برلین و توسط هرتا هوور اختراع شد. طرز تهیه این غذا بسیار اده است. ابتدا باید سوسیس ها را به تکه های ناز خرد کرد و سپس پودر کاری و کچاب را به آن اضافه کرد. این غذا به همراه سیب زمینی سرخ کرده و نان هم سرو میشود.

4- برتکارتوفن

غذای برتکارتوفن
غذای برتکارتوفن

برتکارتوفن یکی دیگر از غذاهای محبوب آلمانی است. برای تهیه این غذا ابتدا باید چند سیب زمینی آبپز را به صورت نازک خورد کنیم و سپس آن را در ماهیتابه ای پر از روغن ، بیکن و پیاز قرار دهیم تا زمانی که سیب زمینی ها ترد و طلایی شود.

5- زائوئربراتن

زائوئِربراتن
زائوئِربراتن

زائوئربراتن بیشتر یک غذای مجلسی است که در موقعیت های خاصی مانند دیدار پدربزرگ و مادربزرگ ها سرو میشود. برای تهیه این غذا به یک تکه گوشت باکیفیت و مقدار زیادی زمان لازم دارید. باید گوشت را درون یک قابلمه قرار دارد. و اجازه تا گوشت به آرامی با آب خود پخته شود. این کار به لذیذ تر شدن گوشت کمک بسیاری میکند.

6- مالتاشین

مالتاشن
مالتاشن

داستان قدیمی وجود دارد که میگوید راهبان قدیمی در گذشته اجازه خوردن گوشت را در مراسمات مذهبی نداشتند. به همین دلیل آن را درون نوعی خمیر پاستا پنهان میکردند. تا خداوند شاهد گوشت خوردن آنها نباشد. باور کردن یا نکردن این داستان قدیمی اهمیت چندانی ندارد. اما این واقعیت را باید قبول کرد که امروز ، این غذا یکی از محبوب ترین ها تبدیل شده است. مالتاشین به دو صورت آبپز و سرخ شده هم سرو میشود و درون آن میتوان از گوشت گاو و گوسفند استفاده کرد.

7- لیبرکازه

لیبرکازه
لیبرکازه

لیبرکازه ، یک غذای محبوب دیگر است که از نوعی سوسی تولید میشود. این غذا معمولا به صورت یک میان وعده سرو میشود . برای تهیه این غذا باید آن را به مدت طولانی در فر قرار داد. بعد آن را برش داده و و روی نان سفید به همراه خردل شیرین سرو کرد.

8- اشنیتزل

اشنیتزل
اشنیتزل

واینز اشنیتزل ، یکی از معروف ترین مدل های اشنیتزل است. تکه برش خورده نازکی از گوشت گوساله. که با آرد، تخم مرغ و خرده های نان پوشیده میشود. و سپس آن را در روغن یا کره فراوان سرخ میکنند. برای پخت این غذا میتوان از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کرد.

9- رولادن

رولادن
رولادن

رولادن یکی دیگر از غذاهای محبوب آلمانی است که از گوشت قرمز تهیه میشود. تهیه این غذا ، بسیار زمان بر است. برای تهیه این غذا باید برش های نازکی از گوشت گاو ایجاد کرد و سپس دورن آن را با خردل، پیاز و ترش پر کرده و چند ساعت درون سس مخصوص میپزیم . زمان بر بودن تهیه این غذا میتواند کمی خسته کننده باشد. برای همین پیشنهاد میکنیم این غذا را در یک رستوران سرو کنید.

10 – گولاش

گولاش
گولاش

برخی معتقدند که گولاش یک غذای آلمانی نیست با این حال ، آلمانی ها عاشق این غذا هستند . البته ممکن است دستورالعمل اولیه آن را تغییر داه باشند. برای تهیه گولاش باید ورقه های نازک گوشت گاو را در یک سس غلیظ قرار دهیم. و آن را در فر قرار داده و به آرامی بپذد. این روش باعث نرم و لطیف شدن گوشت میشود. گولاش را میتوان به عنوان سوپ یا به همراه مختلفاتی مثل اشپتزله سرو کرد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسنفدانه