این گزارش از معاونت فرهنگی اجتماعی پلیس شامل دستورالعملهای اجرایی ویژه اصناف مختلف در ایام ماه مبارک رمضان است که به تفصیل به شرح زیر است:
- ممنوعیت برگزاری مراسم جشن و شادی: هرگونه مراسم جشن و شادی در تالارها و مراکز عمومی در ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) و شبهای قدر ممنوع است.
- مقابله با هنجارشکنیها: هرگونه هنجارشکنی در واحدهای صنفی که بدون اخذ مجوز اقدام به فعالیت و تسهیل در فراهم کردن مکان برای تظاهر به روزهخواری میکنند، با برخورد قانونی و پلمب واحد صنفی مواجه خواهد شد.
- ممنوعیت فعالیت برخی اصناف: فعالیت اصنافی مانند بستنی فروشیها، کبابیها، جگرکیها و کافیشاپها از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.
- فعالیت رستورانها و اغذیهفروشیها: این اصناف میتوانند با اخذ مجوز از سامانه پلیس و با رعایت استتار کامل، تنها به تهیه غذاهای سرد، بدون بو و دود برای مسافرین بپردازند.
- ممنوعیت فعالیت قلیان سراها: فعالیت قلیان سراها از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است و همچنین مصرف دخانیات توسط رانندگان تاکسیها در ملاء عام ممنوع میباشد.
- ممنوعیت روزهخواری در تفرجگاهها: در تفرجگاهها از اذان صبح تا اذان مغرب، روزهخواری و به ویژه طبخ کباب که همراه با دود است، ممنوع است و با خاطیان طبق قانون برخورد خواهد شد.
- محدودیت واحدهای اقامتی: واحدهای اقامتی مانند هتل آپارتمانها و مهمانپذیرها تنها مجاز به ارائه سرویس به میهمانان در داخل اتاقهای خود هستند و از ارائه خدمات به افراد رهگذر و خارج از مراکز اقامتی خودداری کنند.
سرهنگ یاریزاده همچنین تاکید کرده است که مسئولین و متصدیان اصناف مختلف باید از اتحادیه خود مجوز فعالیت را دریافت کرده و پس از مراجعه به برنامه “پلیس من” آن را بارگذاری کنند تا در غیر اینصورت با اصنافی که مجوز فعالیت نداشته باشند، برخورد قانونی صورت گیرد.
او در پایان از همکاری اصناف در این ماه مبارک تشکر کرده و بر برخورد با هرگونه هنجارشکنی، بهویژه در ملاء عام و تفرجگاهها، تاکید کرده است.
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]