معرفی غذا, مقالات

معروف ترین غذاهای کره ای

غذاهای کره ای

معروف ترین غذاهای کره ای

غذاهای کره ای یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان هستند. همراه با گسترش روزافزون فرهنگ کره‌ای در جهان به وسیله موسیقی و فیلم، غذاهای کره ای نیز توجه مردم را به سمت خود جلب کرده‌اند. جالب است بدانید که کره‌ای‌ها برای هر چهار فصل سرزمینشان غذاهای مخصوصی دارند. در بهار، از سبزی‌های فصل بهار در پخت و پز استفاده می‌کنند، در تابستان گرم با غذای سرد خودشان را خنک می‌کنند و در زمستان سرد، غذاهای تخمیری با ارزش غذایی بالا را آماده می‌کنند.

اغلب غذاهای کره‌ای بر پایه برنج هستند. شرایط بهینه برای پرورش برنج در کشور کره جنوبی، تنوع گسترده‌ای از غذاهای بر پایه برنج را به وجود آورده است. برنج اغلب به عنوان همراه در کنار غذاهای دیگر سرو می‌شود. البته چندین غذای اصلی برنجی نیز در میان غذاهای آن‌‌ها دیده می‌شود. در سال‌های اخیر کشور کره جنوبی بیشتر به دلیل تکنولوژی پیشرفته‌اش شناخته شده است، اما غذاهای ملی آن مانند «کیمچی» این داستان را تغییر داده و در شناساندن آشپزی کره‌‌ای به جهانیان بسیار موثر بوده است. در این دوشنبه از معرفی غذا، با مجله آوانو همراه باشید تا شما را با معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای کره ای آشنا کنیم.

کیمچی

کیمچی
کیمچی

کیمچی که قدمت آن به دوران سلسله سیلا در حدود 2000 سال پیش باز می گردد یک غذای جانبی فلفلی است که می توان آن را روی میز غذای هر خانواده کره ای و به عنوان یکی از غذا های کره ای پر طرفدار یافت. طرز تهیه این غذای کره ای ساده است. از کلم نمک زده و خشک شده که در ترکیبی از فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و موسیر خوابانده شده تشکیل می شود. کیمچی کلم قرمز خود را می توانید با گگاکدوگی (کیمچی تربچه خرد شده) عوض کنید که به عنوان یک غذای جانبی در رستوران های کره ای سرو می شود. کیمچی یئولمومول نیز یک کیمچی کمتر فلفلی است که با استفاده از ساقه تربچه و سوپ فلفلی که تربچه روی آن شناور می ماند درست می شود.

توفو نرم آب پز شده

توفو نرم آب پز شده
توفو نرم آب پز شده

توفو نرم، صدف و یک تخم مرغ در آبگوشتی فلفلی یک غذای سوپ مانند بسیار محبوب و کلاسیک در بین غذاهای کره جنوبی است که نمونه ای غیرمنتظره از ترکیب مزه های مختلف و متقاوت است. توفو نرم مزه صدف را نگهداشته و همزمان از تندی کل غذا می کاهد. این غذا که در زبان کره ای ساندوبو-جیگائه نامیده می شود در ظرف های شرقی خاصی که گرما را در خود نگه می دارند سرو می شود. تخم مرغ را به صورت خام و بعد از آماده شدن سوپ در آن می ریزند که در اثر گرمای سوپ، تخم مرغ نیز پخته می شود.

جاجانگمیون

جاجانگمیون
جاجانگمیون

این غذا اگر چه در اصل یک غذای چینی است اما طرز تهیه جاجانگمیون کره ای ها، نودل (رشته) آن را گرفته و یک نسخه غلیظ تر و خوشمزه تر از آن را بدست آورده اند که شباهتی بسیار کم به غذای اصلی چینی دارد، درست مانند همان کاری که نیویورکی ها با پیتزای ایتالیایی کرده اند. بدون شک رژیم غذایی کره ای ها بدون جاجانگمیون کامل نیست و هر کره ای به طور معمول، دستکم هفته ای یک بار این غذا را امتحان خواهد کرد.

جاجانگمیون در واقع همان نودل با رب لوبیای سیاه است. این غذا ا در بین مردم چین و کره بسیار پرطرفدار است. جاجانگمیون امروزه هم با نودل هم با برنج تهیه می شود. این غذا را با سس یا رب لوبیای سیاه درست می کنند که این رب در سوپرمارکت های خوراکی های کره ای یافت می شود.

بیبیمباپ

بیبیمباپ
بیبیمباپ

این غذای کره ای ساده که در کاسه ای مخصوص سرو می شود ترکیبی ساده و سالادی از برنج، سبزیجات، گوشت فیله و تخم مرغ همراه با روغن کنجد و مقداری خمیر فلفل برای مزه دار کردن آن است. این غذای بسیار ساده و ارزان در گذشته متعلق به شاهان سلسله های مختلف کره ای بوده و اکنون به یک غذای محبوب که خیلی سریع درست می شود تبدیل شده است.

گیمباپ

گیمباپ
گیمباپ

فرآیند آماده کردن گیمباپ به تکنیک شیشه سازی ایتالیایی موسوم به میله فیوری شبیه است و در پایان علاوه بر مزه ای فراموش نشدنی، ظاهری بسیار زیبا نیز خواهد داشت. سبزیجات سرخ کرده، گوشت قرمز، تربچه شیرین شده و برنج را در برگ یک گیاه دریایی به نام گیم پیچیده و سپس در دایره هایی به اندازه یک لقمه برش می دهند.

دونجانگ

دونجانگ
دونجانگ

وقتی که افراد به فرهنگ غذایی آسیایی فکر می کنند، بدون شک سس سویا را از یاد نمی برند. اما سس سویا در واقع محصول جانبی این غذای درست شده با سویا است، خمیری که از سویای خشک و تخمیره شده در طی فرآیندی بسیار پیچیده بدست می آید. این خمیر قهوه ای و آماده شده زیباترین غذای جهان نیست و باید به مزه آن عادت کرد اما وقتی که با مزه آن کنار آمدید از خوردن آن لذت خواهید برد.

تتئوکبوکی

تتئوکبوکی
تتئوکبوکی

این غذای قرمز و نارنجی خیابانی و شناخته شده چنان مشهور و محبوب است که بخشی از سئول به کیک های برنجی (تتئوک) بخارپز و برش داده شده اختصاص یافته که همراه با کیک ماهی (اودن) و موسیر در یک سس شیرین و تند درست شده از خمیر فلفل پخته می شود. سرآشپزها هر چیزی که دم دستشان باشد را در این سس می ریزند، از خمیر لوبیای سیاه گرفته تا همان کچاپ سنتی. شاید باور نکنید اما هر چه فلفل این سس لوبیا سیاه کره ای بیشتر باشد غذای خوشمزه تری خواهید داشت.

سوپ کیمچی

سوپ کیمچی
سوپ کیمچی

یک واقعیت کمتر شناخته شده در مورد کیمچی متنوع بودن آن به عنوان جزیی ثابت از انواع غذاهای کره ای است. در کیمچی-جیگائه، کلم قرمز را خرد کرده، پس از سرخ کردن در روغن، همراه توفو، نودل سلوفان، گوشت قرمز یا گاهی ماهی تن و دیگر سبزیجات آماده سرو می پزند. علیرغم وابستگی این غذای سوپ مانند به کیمچی، آن را در کنار کیمچی به عنوان یک غذای مجزا سرو می کنند.

سوپ ارتشی

سوپ ارتشی
سوپ ارتشی

خوراک درهم و برهم متشکل از سوسیس، ماهی تن، پنیر آمریکایی، نودل آماده، برنج و سبزیجات، غذایی است که تاریخچه آن به دوران بعد از جنگ دو کره باز می گردد. در آن زمان به دلیل کمیاب بودن گوشت قرمز، آشپزها جایگزینی خلاقانه به کمک غذاهای انبار شده در پایگاه های آمریکایی مستقر در سئول یافتند که نام آن نیز به همین دلیل سوپ یا آبگوشت ارتشی گذاشته شد. اگر چه اکنون گوشت در کره جنوبی به وفور یافت می شود اما هنوز هم از ترکیب اقلام خوراکی آمریکایی برای این غذای آبدار و خوشمزه استفاده می شود.

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. اگر تاکنون تجربه خوردن غذاهای کره ای را داشته اید حتما تجربه خود را با ما درمیان بگذارید.

معروف ترین غذاهای کره ای

مطالب مرتبط:
لذیذترین شیرینی های ایرانی
آشنایی با سفره های رنگی مردم بلوچ
خوشمزه ترین کیک های خانگی
لذیذترین غذاهای ترکیه
غذاهای ملل ؛ محبوب ترین غذاهای آلمانی

غذاهای کره ای یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان هستند. همراه با گسترش روزافزون فرهنگ کره‌ای در جهان به وسیله موسیقی و فیلم، غذاهای کره ای نیز توجه مردم را به سمت خود جلب کرده‌اند. جالب است بدانید که کره‌ای‌ها برای هر چهار فصل سرزمینشان غذاهای مخصوصی دارند. در بهار، از سبزی‌های فصل بهار در پخت و پز استفاده می‌کنند، در تابستان گرم با غذای سرد خودشان را خنک می‌کنند و در زمستان سرد، غذاهای تخمیری با ارزش غذایی بالا را آماده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
وبلاگ
منو