راهنمای خرید, راهنمای خرید تجهیزات دستگاه تصفیه آب, مقالات

سختی آب تصفیه شده چقدر باشد؟

سختی آب تصفیه شده چقدر باشد؟

سختی آب تصفیه شده چقدر باشد؟

آب نقش کلیدی در زندگی امروزه ما دارد. درواقع ما از آب امروزه استفاده های زیادی میکنیم. برای آشامیدن، پختن غذا، شستن لباسها، استحمام و …. همین موضوع نیز باعث شده ت اتوجه به سلامت آب، بسیار مهم و حائز اهمیت باشد. وجود آلودگی ها و باکتریهایی در آب شهری و پایین بودن سیستم لوله کشی شهری باعث شده تا آب آشامیدنی که ما به صورت روزانه از آن استفاده میکنیم، کاملا سالم و قابل استفاده نباشد. از طرفی وجود املاح سنگین در آن یکی از مهمترین دلایلی است که باعث شده، امروزه آب لوله کشی یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری های سخت و سنگین مانند سنگ کلیه، سنگ مثانه و… باشد. یکی از موضوعات مهمی که در بحث سلامت آب باید به آن توجه بسیار زیادی داشت، سختی یا TDS آن است. که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.

سختی یا TDS آب چیست؟

قبل از آنکه به سراغ این سوال مهم برویم که میزان سختی آب تصفیه شده چقدر باید باشد؟. ابتدا بهتر است به این سوال مهم پاسخ دهیم که اصلا سختی آب چیست و به چه مواردی سختی یا TDS گفته میشود.

به صورت کلی، پارامترها و فاکتورهای مهمی وجود دارد که به کمک آنها میزان کیفیت آب آشامیدنی بررسی میشود. پارامترهایی مانند PH، TDS و یا میزان آلاینده های آب . مهمترین این پارامترها، سختی یا TDS است. سختی درواقع به میزان املاح و نمک موجود در آب گفته میشود. به این معنی که هرچقدر میزان نمک و املاح معلق در آب بیشتر باشد، میزان TDS  آن نیز بیشتر خواهد بود.

زیاد بودن سختی آب درواقع نشان دهنده زیاد بودن میزان املاح موجود در آب است. اما از آنجایی که سختی آب عمدتا با زیاد بودن یون های کلسین و منزیم شناخته میشود، بنابراین زیاد بودن سختی آب به معنای زیاد بودن یون کلسیم و منزیم در آب نیز میباشد.

سختی آب چه خطراتی برای سلامتی بدن دارد؟

در طی سالهای اخیر تحقیقات گسترده نشان داده است که وجود سختی بالا در آب و استفاده مداوم از اب سخت میتواند تاثیرات و خطرات بسیار زیادی برای سلامتی بدن داشته باشد. از جمله این خطرات میتوان به بیماری های سنگ کلیه، سنگ مثانه، بیماری های پوستی مانند اگزما و خشکی بیش از اندازه و بیماری های گوارشی نیز حتی بشود.

از طرفی خطرات آب سخت تنها به بیماری های بدن منجر نمیشود. بلکه میتواند موجب بروز مشکلات فراوانی حتی در مصارف خانگی نیز بشود. از جمله بدترین این مشکلات میتوان به تشکیل رسوبات نمکی در لوله ها، وسایل گرمایشی و … اشاره کرد.

هرچند روشهای زیادی مانند جوشاندن آب برای از بین بردن میزان سختی آب پیشنهاد شده است، اما همچنان استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی با روش اسمزمعکوس، یکی از بهترین روشها برای از بین بردن سختی آب بالا است.

سختی آب لوله کشی شهری چقدر است؟

سختی آب لوله کشی شهری چقدر است

برخلاف آنچه تصفیه خانه های شهری ادعا میکنند، سختی اب لوله کشی شهری، با میزان سختی استاندارد فاصله بسیار زیادی دارد. زیرا سختی آب لوله کشی شهری که ما روزانه از آن استفاده میکنیم، دارای سختی معادل 500 و یا حتی بیشتر نیز میباشد. از طرفی املاحی که درون آب لوله کشی شهری وجود دارد، بسیار سرطان زا بوده و میتواند با رسوب در کتری و سماور موجب تشدید بیماری های جسمی در بدن انسان شود. البته دلایل بسیار زیادی برای بالا بودن این رقم وجود دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به افت کیفیت سیستم لوله کشی شهری و امکانات کم تصفیه خانه های بزرگ شهری در حذف املاح و مواد معدنی اشاره کرد.

سختی آب تصفیه شده چقدر باشد ؟

اکنون که با سختی آب آشنا شدیم و دانستیم که میازن سختی آب لوله کشی شهری چقدر است، بد نیست با میزان سختی آب تصفیه شده نیز آشنایی پیدا کنیم. به طور کلی میزان سختی مناسب و استاندارد برای بدن باید رقمی زیر 100 داشته باشد. این در حالی است که آب لوله کشی در بسیاری از مناطق 300، 400 و یا حتی 600 نیز هستند. دستگاه های تصفیه آب خانگی با استفاده از روش اسمزمعکوس و با استفاده از فیلتر ممبران، میتوانند املاح و مواد معدنی مضر آب را گرفته و این رقم را تا 80 و یا کمتر نیز پایین تر بیاورند.

چگونه سختی آب را اندازه گیری کنیم ؟

بنابراین میتوان گفت که میزان سختی آب تصفیه شده، رقمی بین 45 تا 95 است. که یک رقم استاندارد در بین استاندارد جهانی محسوب میشود.

چگونه سختی آب را اندازه گیری کنیم ؟

برای اندازه گیری میزان سختی آب، باید مقداری از آب لوله کشی خود را به مراکز آزمایشگاهی برده و از آنها بخواهید که میزان سختی آب را برایتان اندازه گیری کنند. با این حال، دستگاهی وجود دارد به نام سختی سنج یا TDSمتر. این وسیله با قرارگیری درون آب میزان املاح معدنی آب را به صورت دقیق و کامل نمایش میدهد. روش استفاده از این دستگاه بسیار ساده بوده و تنها کافی است مقداری از آب مورد نظر خود را درون یک ظرف تمییز بریزید. سپس دستگاه را درون آب قرار داده و کمی صبر کنید تا عدد روی نمایشگر نشان داده شود.

سخن پایانی

سختی یا TDS یکی از مهمترین فاکتورهایی که نشان میدهد آبی که شما از آن استفاده میکنید، قابل استفاده و سالم است یا خیر. حتما برای اطمینان بیشتر، سختی آب مورد نظر خود را اندازه گیری کنید. سختی آب نباید بالاتر از عدد 100 باشد. این به این معنی است که آب آشامیدنی، سلامت کافی برای استفاده را ندارد.

از طرفی دقت نکردن به سختی آب میتواند بیماری های خطرناکی مانند سنگ کلیه، بیماری گوارشی، پوستی و حتی سرطان زا را برای شما به ارمغان بیاورد. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و آنچه در این مقاله برای شما گفته شد، مفید بوده باشد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
ب نقش کلیدی در زندگی امروزه ما دارد. درواقع ما از آب امروزه استفاده های زیادی میکنیم. برای آشامیدن، پختن غذا، شستن لباسها، استحمام و .... همین موضوع نیز باعث شده ت اتوجه به سلامت آب، بسیار مهم و حائز اهمیت باشد. وجود آلودگی ها و باکتریهایی در آب شهری و پایین بودن سیستم لوله کشی شهری باعث شده تا آب آشامیدنی که ما به صورت روزانه از آن استفاده میکنیم، کاملا سالم و قابل استفاده نباشد. از طرفی وجود املاح سنگین در آن یکی از مهمترین دلایلی است که باعث شده، امروزه آب لوله کشی یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری های سخت و سنگین مانند سنگ کلیه، سنگ مثانه و... باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
وبلاگ
منو