نهار امروز غذای های یونانی
برای خوردن غذای های ملی حتما لازم نیست که به آن کشور سفر کنید. به راحتی درون خانه خودنان میتوانید غذاهای معروف جهانی را تهیه کنید. تا اتهای این مقاله با ما همراه باشید تا ما رو با ند تا از محبوب ترین غذا های یکی از معروف ترین کشورهای جهان آشنا کنیم.
آوازه غذای یونانی برای هیچ کس پوشیدن نیست و همین موضوع سبب شده است تا این غذا های محبوب در تمام اروپا و سایر قاره های جهان معروف باشند. در آشپزی یونانی، گوشت های قرمز و مرغ جایگاه مهمی ندارد و بیشتر از سبزی های تازه یا ماهی یا غذای های دریایی استفاده میشود این آشپزی jرکیبی از آشپزی شرقی و غربی میباشد.
سادگی و خوشمزگی یکی از مهم ترین اجزای مهم غذاهای یونانی است.
استفاده از سبزی های معطر، مواد غذایی ارگانیک و ادویه هعای مختلف در غذاهای یونانی اهمیت بسیاری دارد و همین موضوع سبب شده است تا یونیان در بین افراد غذا دوست به یکی از مهم ترین کشورها تبدیل شود.
در ادامه با مقاله ی نهار امروز غذای یونانی با ما در طرز تهیمه دو غذای یونانی خوشمزه همراه باشید
اسپانا کوپیتا، پای اسفناج یونانی
مواد لازم:
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خردشده
یک کیلو گرم اسفناج خردشده
۱ دسته پیازچه نگینی شپه
۲ حبه سیرخردشده
یک دوم پیمانه جعفری تازه و خردشده
۲ عدد تخم مرغ زدهشده
یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا
یک پیمانه پنیر فتا
ورق خمیر فیلو
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه کوپیتا
فر را روی درجه ۱۷۵ درجه بگذارید. درون یک ماهیتابه ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید. به آن سیر، پیاز و پیازچه ها را اضافه کنید. سپس اسفناج ها و جعفری را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شوند سپس آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
تخم مرغ، پنیر ریکوتا و پنیر فتا را با هم مخلوط کنید و اسفناج ها را به اضافه کنید. سپس یک ورق از خمیر فیلو را درظرفی بگذارید ( ظرف را از قبل چرب کنید) سپس مواد را روی آن بریزید و پخش کنید. سپس یک لایه دیگر روی آن قرار دهید. روی آن را با چهار ورق خمیر فیلو قرار دهید و آن را با استفاده از روغن زیتون چرب کنید. سپس پای اسفناج یونانی را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید و صیر کنید تا طلایی شود.
موساکا
مواد لازم:
۳ عدد بادمجان پوست کنده و خردشده
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری کره
نیم کیلوگرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز متوسط و خردشده
۱ حبه سیر خردشده
یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری پودر جوز هندی
یک دوم قاشق چایخوری پودر سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری جعفری خشکشده
۲۰۰ گرم رب گوجهفرنگی
۱ عدد تخممرغ زدهشده
۴ پیمانه شیر
یک دوم پیمانه کره
۶ قاشق غذاخوری آرد چندمنظوره
نمک و فلفل سفید برای طعم غذا
یک دوم پیمانه پنیر پارمزان رندهشده
یک چهارم قاشق چایخوری پودر جوز هندی
طرز تهیه موساکا
بادمجان ها را تکه کرده و آنها را روی دستمالی قرار دهید و به آنها نمک اضافه کنید. اجازه دهید ۳۰ دقیقه بادمجان ها در این حالت بمانند. سپس آنها را درون ماهی تابه ای با روغن زیتون سرخ کنید.
درن ماهی تابه ای با شعله ملایم مقداری کره آب کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از اینکه کمی قهوه ای شد، جوز هندی، دارچین، جعفری و پودر سبزیجات را به موساکا اضافه کنید. سپس رب را به آن اضافه کنید. سپس صبر کنید تا کمی سرد شود و در انتها نیز به آن تخم مرغ زدهشده را اضافه کنید.
برای تهیه کردن سس موساکا، شیر را درون ظرفیریخته و هم بزنید سپس به آرامی آرد را به آن اضافهکنید هم بزنید. سپس آن را به کره اضافه کنید. در انتها میتوایند با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
در انتها نیز یک لایه بادمجان را روی ظروف بچینید. مقداری گوشت چرخکرده روی آن ریخته. و به آن مقداری پنیر اضافه کنید. تا انتها همین کار را انجام دهید. و برای لایه آخر سس را روی آن بریزید و کمی جوز هندی روی آن بپاشید.
ظرف را در دمای ۱۷۵ درجه به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید.
امیدواریم از معرفی این غذا ها لذت بردهباشید و در صورت پختن آن ها نظر خود را برای ما ارسال کنید.
مطالب مرتبط:
معرفی چند نوشیدنی محبوب برپایه اسپرسو
نویسنده: تیم تحریریه آوانو
مقاله : نهار امروز غذای یونانی
1 دیدگاه در “نهار امروز غذای های یونانی”